Prezentare generală
- Actualizat la
- mai 3, 2023
- 3 Dormitoare
- 2 Bai
- Anul construcției: 2021
Descriere
Balteni-Scrovistea, locuinta individuala, 3 dormitoare, 2 bai, 126mp construiti, 102mp utili, teren 543mp, cu acces direct la Soseaua Balteni.
Situata intr-o zona in dezvoltare, linistita, sigura, trafic redus, foarte apreciata, cu acces facil catre capitala, inconjurata de paduri si lacuri, zona ofera posibilitati pentru activitati sportive in aer liber, agrement si relaxare.
Materiale folosite sunt de foarte buna calitate, finisaje superioare calitativ, fosa septica. Toate instalatiile executate, tot ce mai este de facut este sa fie conectate de catre distribuitorii de utilitati.
Interior bine compartimentat si luminos, living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, hol, terasa generoasa.
– living- 27.20mp
– dormitor- 14.76mp
– dormitor- 12.30mp
– dormitor/birou- 10.44mp
– bucatarie- 10.33mp
– baie- 4.26mp
– baie- 4.oomp
– camera tehnica- 3.63mp
– vestibul- 3.84mp
– hol- 8.90mp
– terasa acoperita intrare- 2.05mp
– terasa- 15.81mp
– bazin vidanjabil etans- 8.00mc
Structura este realizata din cadre de beton armat, zidarie de caramida GVP 25cm grosime, izolatie exterioara cu polistiren expandat de 10cm grosime.
Tamplarie PVC cu geam termopan(tripan).
Incalzire in pardoseala.
Povestea acelei harti este simpla: Regele Carol I a trimis cativa specialisti pentru determinarea calitatii aerului prin toata tara. In urma studiilor a fost intocmita o harta, iar Regele a hotarat sa construiasca resedinte in 3 dintre ele, practic în cele mai curate 3 localitati…si asa au fost construite palatele de la Sinaia, Scrovistea si Savarsin (ordinea este dată de gradul de curatie al aerului). Acea harta cuprinde cateva din resedintele Regelui, inclusiv acestea 3. Multi oameni care ajung in satul Balteni, constata ca aerul este altfel. Una din explicatii, dar care nu raspunde la toate intrebarile, este faptul ca satul se gaseste pe o insula (partial ochiurile de apa sunt colmatate) inconjurata de un inel de padure, care, la randul lui este înconjurat de ape (Ialomita, lacul Snagov), practic filtre naturale. Drumul de acces are aproximativ 2 km este asfaltat si trece numai prin padure(sursa net).
A+
A
B
C
D
E
F
G
H